Terms of use

Svako korišćenje internet stranice www.rosal.org.rs podložno je dole navedenim uslovima. Njenim korišćenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njoj saglasni ste sa svim uslovima koji se navode u nastavku. U slučaju neslaganja s uslovima, ne koristite internet stranice, odnosno ne preuzimajte datoteke s njih. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smeju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, menjanje, reprodukcija, distribuiranje, učešće u prenosu ili prodaji, slanju i svakoj drugoj vrsti upotrebe celokupnog sadržaja ovih stranica ili jednog dela, odabir i usklađivanje njhovog sadržaja, bez prethodne i izričite pismene dozvole Atlantic Grupe d.d. i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takva dozvola izdata, nije dozvoljeno brisati ili menjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Sadržaj koji koristite namenjen je isključivo ličnoj upotrebi. Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama vlasništvo su Atlantic Grupe d.d. i ne smeju se koristiti na drugim internet stranicama bez prethodnog pismenog odobrenja od Atlantic Grupe d.d. Zaštitni znak Atlantic Grupa d.d. ili bilo koji drugi zaštitni znak koji ga sadrži ne sme se postaviti na drugu internet stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja Atlantic Grupa d.d.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo Atlantic Grupe d.d. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada Atlantic Grupi d.d. Sva prava su pridržana. Odobrenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promotivne, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Internet stranica Atlantic Grupe d.d. nije dopuštena. Takođe, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Korišćenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovde utvrđenih ograničenja, uslova i zahteva.

Atlantic Grupa d.d. će uložće razuman napor kako bi se na Rosal internet stranici objavljivali tačni i aktuelni podaci. Atlantic Grupa d.d. ni u kakvim okolnostima ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korišćenjem informacija objavljenih na ovim internet stranicama. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netačnosti i tipografske greške. Mogu se promeniti ili objaviti bez prethodne najave. Atlantic Grupa d.d. ne garantuje da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, da neće sadržavati greške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvata korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Kada nam šaljete elektronsku poštu ( e-mail ) s ličnim podacima po kojima vas je moguće identifikovati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahteva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Atlantic Grupa d.d. svesna je važnosti privatnosti i poverljivosti. Shodno tome, pobrinućemo se za sigurnost i integritet svih detalja lične prirode, potpuno poštujući odgovarajuće zakone.

Atlantic Grupa d.d. zadržava pravo izmene ili prekida svih ili bilo kojeg dela ove web lokacije, uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.